BESTELFORMULIER

Vul onderstaand formulier in en geef aan hoeveel exemplaren u wilt bestellen. Vervolgens ontvangt u een bevestigingsmail. Na betaling wordt per ommegaand de bestelling per post verstuurd.

Voornaam*
Achternaam*
Adres*
Telefoonnummer*
Email*
Het boek Sluimerend Dynamiet is te bestellen voor € 51,95 incl. verzendkosten.

Sluimerend Dynamiet 2.0

In november verschijnt bij Westerlaan Publisher het bijna 400 pagina’s dikke boek ‘Sluimerend Dynamiet 2.0’ van niemand minder dan Rini Groothuis, de bekendste karpervisser van het vaste land. Door zijn vele publicaties in binnen- en buitenland wordt hij gezien als de grondlegger van het huidige karpervissen. Reeds in 1977 lanceerde hij zijn eerste boek ‘Karper’ dat als een bijbel gold voor vele generaties van karpervissers en thans wordt gezien als het oude testament. Later publiceerde hij bestsellers als ‘Jacht op Grote Karper’ en ‘Het Grote Karperboek’ dat voor velen als het nieuwe testament geldt. En nu komt het laatste testament in beeld: ‘Sluimerend Dynamiet 2.0’. Het is een boek vol met sfeertekeningen en situaties die in idyllische raamwerken gegoten zijn. Groothuis zoekt via zijn bekende, meeslepende schrijfstijl vooral de kernwaarden van het karpervissen op: passie, beleving, avontuur, vriendschap, mysterie en magie, maar vergeet ook de tactische en technische kant niet. Het boek kent 29 hoofdstukken en een breed palet van interessante onderwerpen. Het is met bijna 400 foto’s uitbundig geïllustreerd. Het bevat onder meer unieke en intieme wildlife opnamen van langs de waterkant van Derek Harrison, erkend karpervisser en begeesterd natuurfotograaf. Fraaie onderwateropnamen van Boudewijn Margadant (Boustails) en uniek artwork van de bekende kunstschilder Remko van den Berg. Als co-auteur levert Mandy Zupansic als vrouwelijke karpervisser een speciaal hoofdstuk over haar reilen en zeilen in die typische mannenwereld en vertelt over haar bijzondere vangsten op de grote rivieren.

Rini Groothuis

U kunt Rini’s boek nu bestellen zodat u verzekerd bent van een exemplaar tegen een prijs van € 51,95 incl. verzendkosten.

Wanneer we uw betaling hebben ontvangen, zal het boek meteen na de release in november verzonden worden.

 

(Alleen verkrijgbaar in het Nederlands)

Het boek Sluimerend Dynamiet is te bestellen voor € 51,95 incl. verzendkosten.