BESTELFORMULIER

Vul onderstaand formulier in en geef aan hoeveel exemplaren u wilt bestellen. Vervolgens ontvangt u een bevestigingsmail. Na betaling wordt per ommegaand de bestelling per post verstuurd.

Voornaam*
Achternaam*
Adres*
Telefoonnummer*
Email*
Het boek It's my Life is nu verkrijgbaar voor € 40,00

It's My Life

Af en toe ontmoet je aan het water iemand die ‘het’ heeft. Zo iemand vangt meer dan de meeste andere vissers, weet keer op keer op de juiste stekken post te vatten - het is alsof hij ‘voelt’ waar de vissen zwemmen en waar ze trek in hebben. Eddy is zo iemand die beschikt over een ‘zesde zintuig’, ‘een vissersinstinct’, ‘water sense’ of hoe je het ook wil noemen.  
De waterkant lijkt zijn tweede thuis wel.
Ik heb nog nooit iemand gezien die zo gedreven was als hij. Hijzelf schrijft dat hij soms in een ‘vismachine’ verandert, en dat is niets te veel gezegd. Hij is een visser die doorgaat, als al de anderen al lang in hun tentje liggen te slapen of naar huis zijn teruggekeerd. De resultaten liegen er niet om, en ik weet zeker dat iedereen die een keer door dit boek heeft gebladerd, het daarmee eens zal zijn. Maar Eddy is veel meer dan alleen maar een fanatieke karpervisser, veel meer dan gewoon iemand die goed vangt. Hij is ook iemand die voortdurend nadenkt over zijn sport. Hij staat er mee op, en hij gaat er mee slapen. Karpervissen is zijn leven. Eddy maakt de dingen niet moeilijk, geen ultragesofisticeerde rigs voor hem, geen gedoe met vergezochte redeneringen ‘in het wilde weg’, maar gewoon gezond verstand. Als je goed luistert naar wat hij zegt, weet je gewoon: ‘Dat is het! Dat is de verklaring! Hier kan ik mee verder!’

En dat is wat hij met dit boek probeert te doen: mensen verder te helpen, zijn kennis en meningen delen. Het is dan ook geen commercieel boek - ook al zal dat door sommigen ongetwijfeld beweerd worden - maar een ‘levensboek’. Een boek waarin een gedreven mens vertelt over zijn leven als karpervisser. Ik heb ontzettend veel van hem geleerd. Bekijk het boek maar eens goed er staan fantastische inzichten en tips in over vanalles en nog wat: stekopbouw (Eddy zijn ‘ding’), maar ook obstakelvissen, telegeleide bootjes, vissen in de modder en nog veel meer!
Last but not least beschikt Eddy ook over zowat het belangrijkste talent dat een karpervisser nodig heeft: hij is een visser die van zijn sport weet te genieten...

Bein Westerlaan
 

(Alleen verkrijgbaar in het Nederlands)

Het boek It's my Life is nu verkrijgbaar voor € 40,00